Mijn momentjes voor mijzelf zijn heilig..

Over mij

In 2014 besloot ik mijn baan op te zeggen. Samen met mijn man heb ik toen over de wereld gereisd en hebben we twee jaar op Bali gewoond. Daar op dat magische eiland heb ik de kracht van mijn adem ontdekt. Gefascineerd door de adem ben ik mij hier verder in gaan verdiepen. Sinds 2017 geef ik ademsessies. Ik ben getraind door Christabel Zamor, founder van Breath of Bliss.

Daarnaast ben ik gek op yoga. Al als klein meisje stond ik naast mijn vader op de yoga mat. Zo raakte ik verliefd op yoga. Na meer dan vijftien jaar is het nog steeds, nu samen met acroyoga en ademwerk, mijn grootste passie.

Ik heb een droom om een fantastische plek te creëren waar je helemaal bij kunt komen. Van het hectische leven, van het moeten, van social media, je telefoon, van alle prikkels van buitenaf. Een plek waar je je volledig kunt ontspannen, je echt kunt focussen op jezelf, en waar je vooral lekker kunt relaxen en verbinding kunt creëren. Connectie met jezelf en met anderen.

 

djeena joy breathsound

Ik dacht altijd dat dit een droom voor in de toekomst was. Totdat ik mij realiseerde dat de ademsessies die ik faciliteer, exact deze vibe en energie creëren. De sessies brengen een bubbel van vrede en licht, waar het veilig is om te ademen, los te laten en gewoon te zijn. Breathwork, meditatie en yoga verrijken mijn leven. Het ademwerk heeft mij echt een boost gegeven in mijn zelfvertrouwen. Het heeft mij geleerd om niet verlegen te zijn, om niet bang te zijn om mijzelf te laten zien en mij kwetsbaarder op te stellen. Want voor mij is verbinding en connectie maken belangrijk en dan helpt het als je je masker durft af te laten glijden.

MAKKELIJK UIT DRAMA EN MEER IN HET MOMENT

Vroeger leefde ik vaak in drama. Ik had zware gevoelens en als ik iets niet leuk vond kon ik dat niet loslaten. Dit was heel vervelend voor mezelf én mijn partner en kon avonden verpesten. Ik dacht dat dit een deel van mij was en dat ik er niet veel aan kon veranderen. ‘Je weet toch hoe ik ben’,  zei ik altijd tegen mijn partner. Fout, toen ik in aanraking kwam met middelen als shaking, ecstatic breathing en pranayama, zag ik dat ik makkelijk uit drama kan stappen en meer in het moment kan zijn. Ik ben er nog niet altijd, maar het helpt mij en ik voel mij veel gelukkiger.

djeena joy breathwork

WORK-LIFE BALANCE

Inmiddels werk ik weer als jurist en juist door al deze mooie ‘tools’ merk ik dat de work-life balance makkelijker te vinden is. Contact maken met jezelf, ont-stressen, verbinding en (zelf) liefde dat is waar de breathwork sessies voor mij voor staan. Ik wil deze ervaring ook graag aan jou doorgeven. 

Mijn missie? Het aanreiken van simpele en effectieve tools voor meer rust in je hoofd, een betere balans & energie of meer ontspanning.  Door de simpele ademtechnieken die je op mijn website kunt vinden en je tijdens de ademworkshops meekrijgt, zit je snel lekkerder in je vel! Want, goed nieuws, dat kán!

Meer weten? Lees hier meer: wat is breathwork