Wat is Online breathwork?

Een online ademsessie is een breathworksessie die digitaal gehost wordt middels een streaming platform. Je maakt gebruik van je laptop, tablet of telefoon. Het enige wat je dan nog nodig hebt, is een stabiele internetconnectie, een headset of speaker en een plekje waar je ongestoord kunt ontspannen.

De workshop is live via Zoom en wordt begeleid via mijn stem en muziek.

Weet je niet wat breathwork precies inhoudt? Lees hier meer over: wat is breathwork  

Hoe lang duurt een online ademsessie?

Er zal ongeveer 50 minuten ‘verbonden ge-ademd’ worden. De gehele online breathwork sessie duurt anderhalf uur. Ook krijg je nog steeds het groepsgevoel mee, want je kunt elkaar zien per videoverbinding. 

Wat zijn de voordelen van een online ademsessie?

Je kunt vanaf elke locatie deelnemen, of je nu thuis bent of op vakantie!
Je niet hoeft niet te reizen en je kunt na de ademsessie heerlijk in je eigen cocoon blijven hangen.
Wellicht kun je je nog beter laten gaan, juist omdat er geen andere deelnemers in de ruimte zijn. Je wordt niet afgeleid door geluiden die anderen maken en je hoeft je geen zorgen te maken dat iemand op jou let.

Online breathwork net zo krachtig!

Het is geboren uit noodzaak, maar inmiddels heb ik een grote groep deelnemers die wekelijks uitkijken naar dit heerlijke moment! Wie had gedacht dat ademwerk digitaal ook zo krachtig kan zijn?


Lees  hieronder de ervaring van een deelnemer die maandelijks mijn sessies bijwoont!

Ik ben zo ontspannen! Sinds jouw online ademsessies die ik twee keer per maand bijwoon, merk ik dat ik veel dichter bij mezelf blijf en ben. Meer plezier met mezelf beleef en mij minder bezighoud met invloeden van buitenaf. Dank je wel!!
Willeke
Willeke den Hollander
Happy!

Ik heb nog nooit aan breathwork gedaan. Hoe weet ik hoe ik moet ademen?

Ruim voor de online ademwerk workshop ontvang je instructiefilmpjes met alles wat je moet weten over:

  • de voorbereiding op de breathwork sessie
  • de ademtechniek
  • hetgeen je kunt ervaren tijdens de ademsessie

Je bent na het bekijken van de video’s goed voorbereid op de aankomende workshop, daarom wordt hier tijdens de online breathwork sessie slechts kort aandacht aan besteed en kunnen we snel doorgaan naar het echte werk! 

Hoe ziet een online ademworkshop eruit?

We starten met een moment om te gronden tijdens een korte meditatie. Vaak wordt tijdens deze meditatie al een krachtige ademhalingstechniek met je gedeeld die je dagelijks kunt gebruiken. Ook wordt er aandacht besteed aan de intentie voor de ademsessie en bereiden we het lichaam, het middenrif en de longen voor op deze ervaring door te bewegen en shaken.

 Er zal daadwerkelijk 50 minuten ‘verbonden ge-ademd’ worden en dit stukje van de breathwork sessie is begeleid met met mijn stem en muziek.

De ademsessie wordt afgesloten met een gezamenlijke terugkomst en je kunt jouw ervaring delen als je dat wilt. De gehele online breathwork sessie duurt anderhalf uur. Ook krijg je nog steeds het groepsgevoel mee, want je kunt elkaar zien per videoverbinding.

Resume:

  • Gronden tijdens een korte meditatie gecombineerd met krachtige ademhalingstechnieken
  • Stilstaan bij intentie voor de ademsessie
  • Bewegen en shaken zodat jouw systeem in beweging wordt gezet
  • Korte recap over de belangrijkste zaken die je moet weten voor deelname aan sessie
  • yes! 50 minuten verbonden ademen
  • Afsluiting online ademsessie met een gezamenlijke terugkomst
  • Mogelijkheid om jouw ervaring te delen