De beer is ontwaakt

Alhoewel de winter pas kort is begonnen, voel ik mij als een beer die uit een diepe winterslaap is ontwaakt

Djeena Joy - Breathwork & Pranayama coach

De laatste paar maanden stonden de ademsessies op een iets lager pitje. Mede doordat ik minder energie had. Dit kwam voornamelijk door mijn nieuwe baan. Een leuke en uitdagende baan met een mooie functie. De rol die ik heb, brengt de nodige verantwoordelijkheden met zich mee en met die verantwoordelijkheden ook gedachten en patronen die mij veel energie kostten.

Ik kreeg veel berichtjes met vragen wanneer ik weer breathwork sessies ga geven. Jaa, dacht ik vandaag, ik ben weer opgeladen!! Een gezellige kerstvakantie, waarin ik mijzelf hebt vertroeteld veel (acro)yoga, meditatie en natuurlijk lekker (gezond) eten en vrienden doet wonderen. Maar natuurlijk ook het werken met mijn geliefde adem. Ik heb veel zin om weer nieuwe breathwork sessies te geven. Klik hier voor het lesrooster.

Breathwork met Breathsound
Zachte aanraking, etherische oliën en sensaties door mijn lichaam. Connectie met anderen, maar vooral met jezelf. Uitrusten, bijkomen, ont-stressen en opgeladen en vol energie naar huis gaan. En dat misschien wel op een regenachtige dag. Gewoon door je eigen adem en tijd en aandacht voor jezelf.

Liefs!